default_mobilelogo


om2

Wees welkom voor een proefles yoga.

Wil je je hoofd leeg maken en ontspannen? Of weer energie opdoen? Ben je op zoek naar klein of groot geluk? De redenen om aan Yoga te doen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Bij yoga wordt je uitgenodigd dát wat je zoekt in het dagelijkse leven te vinden in jezelf, en niet in je buitenwereld.

Kom eens kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende proefles in Deventer. Een proefles kost 10,00 euro. Bij voorkeur contant en gepast mee te nemen naar de les.

Yogamatten, kussens en dekens zijn aanwezig in de yogaruimte. Wil je graag je eigen spullen meenemen, kan dat natuurlijk ook. Het is fijn als je 10 minuten van te voren aanwezig bent. De deur is tien minuten voor aanvang open. 

Namasté en tot ziens!

 

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77