default_mobilelogo


om2


Yoga als levenskunst. Het is Maike haar passie om mensen te verbinden met zichzelf en daar de stilte, levenskracht, liefde en wijsheid te ontdekken waarin we thuis zijn. Met een warm en bevlogen hart geeft zij lessen en workshops, waarbij zijzelf ook streeft naar een innerlijke houding van rust en krachtige aanwezigheid. Ruim 15 jaar beoefent Maike yoga en meditatie en in 2006 is zij gestart met het geven van Mindfulness trainingen. Zij verbleef 4 maanden in de yoga ashram van Swami Satyananda Saraswati en wordt ingewijd binnen de traditie. Inde zomer van 2015 rondt zij de erkende Yoga Docentenopleiding af bij Rob Obermeijer  aan het Yoga Centrum Utrecht.

Al jaren verdiept Maike zich in Oosterse filosofie en heling. Diploma’s behaalde zij in de Klinische psychologie en Integratieve Psychotherapie en vol enthousiasme werkt zij in haar zelfstandige praktijk voor integratieve psychotherapie, Samudaya. Begin 2015 heeft zij Levend Licht opgericht, centrum voor persoonlijke groei en innerlijke bewustwording.

primi sui motori con e-max.it

Hugo Tielen

Zijn stijl van lesgeven is meditatief en gericht op de ervaring die er in het moment is. In zijn lessen wordt de aandacht, die vaak volledig bij het denken is, naar het lichaam en de ademhaling gebracht. Het observeren, en het synchroniseren van de lichaamsbewegingen met de adem, brengen de geest tot rust en maken dat je meer in harmonie komt met je gehele wezen. Hij probeert in zijn lessen over te brengen dat yoga niet een proces is van hard werken en daardoor iets toevoegen aan jezelf maar juist een proces van loslaten, van aanwezig zijn, en te zien dat er niets aan jou hoeft te worden toegevoegd.

In 2012 heeft hij de vierjarige Intensieve Yoga Scholing onder leiding van RobObermeijer voltooid.  Hugo geeft op dit moment les in Utrecht. In 2007 verbleef hij een jaar in India in verschillende ashrams om zich te verdiepen in Hatha Yoga en andere spirituele beoefeningen. Vervolgens is hij iedere zomer terug gekeerd om zijn ervaring van Yoga te verdiepen. Naast de yogalessen die hij geeft in Utrecht, begeleidt en organiseert hij maandelijks kirtan zangavonden.

 

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77