default_mobilelogo


om2

Satya betekent ‘waarheid’ in het sanskriet. Wat is de waarheid van het ‘zelf’? Wie ben ik? Ben ik mijn lichaam? Ben ik mijn gedachten? Ben ik mijn levensenergie? Ben ik dit alles? Of juist geen van allen, en ben ik dat wat geen vorm aanneemt? Het onveranderlijke, onvergankelijke, grenzeloze, ondoorgrondelijke, eeuwige bewustzijn, dat waarvan alles is doordrongen. Kan ik dat voelen? Ervaren? Ja dat kan. Ook als je de ervaring geen naam kunt geven. Voor het gemak noemen wij dit Zijn: Yoga. Yoga van de waarheid. 

Maike van Aartsen (PremMurti), docente bij Satyam Yoga, volgt sinds 2010 de Satyananda traditie en is groeiende in de Integrale yoga van Satyananda. Haar lessen hebben de klassieke hatha yoga als basis, met hier en daar elementen uit de tantrische traditie, zoals mantra en yantra. Yogalessen worden gegeven aan de hand van een thema of kwaliteit (de chakra’s) en er is veel aandacht voor meditatie.

Swami Satyananda Saraswati levert als inspirator een hartstochtelijke bijdrage aan Satyam Yoga. Yoga wordt niet als een techniek gezien, maar als levenswijze. Lees meer over Satyananda en Bihar School of Yoga.

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77