default_mobilelogo


om2

Inschrijving
Na ontvangst van het aanmeldformulier ontvangt u per e-mail een bevestiging van deelname en betalingsinformatie. Deelname aan de Yoga & meditatie vakantie in Zandvoort is definitief na volledige betaling van het inschrijfgeld.

Betaling
De prijzen staan vermeld op de website. Na inschrijving wordt je verzocht het betreffende deelnamebedrag over te maken op bankrekening NL 14 INGB 0005760792 t.n.v. Samudaya, praktijk voor integratieve psychotherapie o.v.v. Yoga & meditatievakantie Zandvoort. De vermeldde prijzen zijn vrijblijvend. Satyam Yoga behoud zich het recht prijzen te wijzigen indien zij dit noodzakelijk acht.  De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Annulering
Annulering door de deelnemer kan uitsluitend schriftelijk (via email) geschieden. De datum waarop Satyam Yoga de annuleringsbrief/email ontvangt, geldt als datum van annulering. Bij annulering door de deelnemers gelden de volgende voorwaarden:
- tot 2 maanden (56 dagen) voor de dag van vertrek ontvangt u het volledig betaalde inschrijfgeld retour, min aftrek van 25 euro administratiekosten.
- tot 4 weken (28 dagen) voor de dag van vertrek wordt u belast met 50% van het inschrijfgeld.
- tot 2 weken (14 dagen) voor de dag van vertrek wordt u belast met 75% van het inschrijfgeld.
- vanaf de 14e dag voor de dag van vertrek bent u 100% van het inschrijfgeld verschuldigd.

Als een deelnemer uit eigen beweging de vakantie voortijdig beëindigt of aan een gedeelte van de vakantie niet wil deelnemen, dan heeft hij/zij geen recht op restitutie van het inschrijfgeld of een gedeelte ervan.

Annulering door de organiserende partij Satyam Yoga kan in het uiterste geval indien nodig, zoals bij voorbeeld bij ziekte of ernstige omstandigheden, op elk moment geschieden. Het volledig betaalde inschrijfgeld wordt in dit geval binnen twee weken gerestitueerd.

Verzekeringen
Elke deelnemer dient een reisverzekering af te sluiten voor de dagen van deelname aan de vakantie. Verzekeringen zijn niet opgenomen in de inschrijfgeld.

Accommodatie
Wanneer u gebruik maakt van door Satyam Yoga gehuurde accommodatie, zullen wij u proberen in te delen met iemand van hetzelfde geslacht. Indien dit in verband met de kleine groepsgrootte niet mogelijk is, wordt ruim tevoren gezamenlijk een oplossing gezocht.
U dient zich te houden aan de voorwaarden van de huurder van de accommodatie. Satyam Yoga kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade van de appartementen of conflicten tussen verhuurder en huurder.

Eigen risico
Het deelnemen aan de lessen tijdens de vakantie is voor eigen risico. Satyam Yoga kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke blessures, ongevallen of materiële schade die al dan niet direct of indirect in verband gebracht kunnen worden met deelname aan de Yoga & meditatievakantie. 

 

Terug >>

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77