default_mobilelogo


om2

Wees welkom voor een proefles yoga.

Wil je je hoofd leeg maken en ontspannen? Of weer energie opdoen? Ben je op zoek naar klein of groot geluk? De redenen om aan Yoga te doen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Bij yoga wordt je uitgenodigd dát wat je zoekt in het dagelijkse leven te vinden in jezelf, en niet in je buitenwereld.

Leuke kleurrijke yogaspullen, zoals wollen dekentjes, tasjes met OM symbool en boeken. Alle yoga artikelen zijn in voorraad en zo te bestellen via Satyam Yoga. 

Satya betekent ‘waarheid’ in het sanskriet. Wat is de waarheid van het ‘zelf’? Wie ben ik? Ben ik mijn lichaam? Ben ik mijn gedachten? Ben ik mijn levensenergie? Ben ik dit alles? Of juist geen van allen, en ben ik dat wat geen vorm aanneemt? Het onveranderlijke, onvergankelijke, grenzeloze, ondoorgrondelijke, eeuwige bewustzijn, dat waarvan alles is doordrongen. Kan ik dat voelen? Ervaren? Ja dat kan. Ook als je de ervaring geen naam kunt geven. Voor het gemak noemen wij dit Zijn: Yoga. Yoga van de waarheid. 

Oorspronkelijk werd yoga 1 op 1 gedoceerd, van leraar naar student. Dit is bij Satyam Yoga ook mogelijk. Privé yoga kan een goede manier zijn om met yoga te beginnen of om jezelf verder te ontwikkelen in je eigen yoga beoefening.

We kijken samen hoe we de Privé Yoga les kunnen inrichten naar jouw wensen en op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Hatha Yoga is al eeuwenlang een populaire methode om bij jezelf te komen, overbodige spanningen te verminderen en innerlijke rust te vinden in je dagelijks leven. De oorsprong ligt in de Vedische tijd waar hatha yoga in India zich heeft ontwikkeld tot een complete levenskunst.

De lichaamshoudingen en ademtechnieken helpen je om de aandacht te houden in het hier-en-nu en kunnen dus ook meditatie genoemd worden. ‘Ha’ betekent zon en ‘tha’ maan, waarbij de zon staat voor activiteit, ratio en veranderingsgerichtheid (mannelijk), en de maan voor verstilling, emotie en ontvankelijkheid (vrouwelijk). Ha-tha yoga verwijst dan ook naar het evenwicht tussen deze tegenstellingen en brengt de energieen en kwaliteiten in de mens in verbinding met elkaar. 

De belangrijkste beoefening in de Hatha Yoga is het aandachtig zijn van de (zintuiglijke) ervaring. Tijdens deze beoefening worden hulpmiddelen aangeboden, zoals lichaamshoudingen en beweging (asana's), adem/energie instructie (pranayama, bandha´s en chakra´s) en klanken (mantra´s). Iedereen kan deze oefeningen leren. Yoga beoefenen is heel persoonlijk. Als de yogales, die je volgt, je inspireert en rust en vreugde geeft, dan is het voor jou de juiste yoga.

‘Investeren in de gezondheid en het welzijn van werknemers loont’

Yoga en meditatie bevorderen de concentratie, innerlijke rust en creativiteit van uw werknemers en de positieve effecten ten aanzien van stressvermindering, ziekteverzuim zijn wetenschappelijk onderzocht en aangetoond.  

Satyam Yoga denkt graag met u mee over de verschillende mogelijkheden om yoga aan te bieden binnen uw organisatie.

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77