default_mobilelogo


om2

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data: Zondagochtend, zie kalender

Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Locatie: Onbekend, Deventer

Begeleiding: Maike van Aartsen

Kosten: 15,- euro  

Aanmelden

 

 

 

 

 

Yoga Nidra is een weldadige techniek om diep te ontspannen, fysiek, mentaal en emotioneel. Yoga nidra betekent yoga-slaap, slapen met een spoor van bewustzijn. Door de instructies kom je in een meditatieve staat tussen slaap en waak in, waarin het onderbewuste vrij de ruimte krijgt om intuïtie te laten

spreken, het lichaam te helen, en gebeurtenissen te verwerken. Deze yogavorm heeft zich in India bewezen in het overwinnen van slapeloosheid en stress en helpt gelijkmoediger om te gaan met emoties als angst, woede, verdriet en somberheid. Yoga nidra is beslist een techniek om kennis mee te maken.
 
Hoe werkt Yoga nidra?
Heel eenvoudig. Je ligt ontspannen op de grond en dekt je lichaam af met een deken of doek. Er vindt geen fysieke beweging plaats. Je hoeft niets anders te doen dan te luisteren naar de instructies van de docent die het bewustzijn tot rust brengt met woorden en beelden. Het is de uitdaging om gedurende Yoga nidra niet in slaap te vallen. Mocht je wel in slaap vallen, dan is dat niet erg; onbewust registreer je de instructies toch en kom je in een diepe ontspanning. De gehele oefening duurt circa 45 minuten.

Tijdens de workshop wordt uitleg gegeven over yoga en yoga nidra, maken we het lichaam los en vrij met wat lichte beweegoefeningen en onderga je een volledige yoga nidra sessie.

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77