default_mobilelogo


om2

  

 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data: Weekend 15 t/m 17 mrt 2019

Tijd:  Vrij 19.00 - zon 16.00 uur

Locatie: Het Yogahuis, Kruisvoorderweg 18, Twello

Begeleiding: Maike van Aartsen en Clare McGregor

Kosten: 295,- euro (vroegboekkorting tot 1 feb: 260,- euro)

Aanmelden

 

Twello

De uitnodiging van dit weekend is om in stilte jezelf te ontmoeten. Clare en Maike verzorgen deze intensieve meditatieretraite die je de kans biedt om je meditatiebeoefening te verdiepen. 

In het weekend worden de meditaties met zorg in enkele stappen opgebouwd. ´S ochtends starten we met meditatie in beweging (bv. hatha yoga) en ´s middags en s´ avonds worden begeleide en onbegeleide meditatiesessies aangeboden. Ervaren mediteerders zijn natuurlijk ook vrij om hun persoonlijke meditatietechniek te beoefenen. Begeleide meditaties starten steeds met 5 minuten instructie en de overige tijd beoefen je meditatie in stilte.

Inzichtmeditatie (vipassana) is een meditatievorm die leidt tot diep inzicht in de natuur van het bestaan, zoals duizenden jaren geleden al onderwezen werd. Het is een praktische techniek, die al duizenden jaren onderwezen wordt en leidt tot diep inzicht in de natuur van het bestaan. Centraal staat het ontwikkelen van aandacht en opmerkzaamheid en je leert om op een directe en ongekleurde manier ervaringen in jezelf te observeren. Vipassana betekent helder inzicht: de dingen zien zoals ze werkelijk zijn. Je gaat begrijpen hoe je als mens in elkaar zit en hoe je kalmer en bewuster kunt omgaan met wisselvalligheden in het leven, groot en klein. De stilte zal je helpen om dieper in meditatie te komen. 

We verkeren het hele weekend grotendeels in stilte, ook buiten de meditatiezaal en tijdens de maaltijden. Er is voldoende gelegenheid voor vragen en reflectie, en een persoonlijk gesprek waar nodig.

De retraite wordt begeleid door Maike van Aartsen en Clare McGregor, beide ervaren meditatietrainers. Je verblijft in het Yogahuis in een tweepersoonskamer op basis van vol pension. In overleg is wellicht voor meerprijs een éénpersoonskamer beschikbaar.

Het volledige programma vind je hier >>

Meld je aan via de website van het Yogahuis: 

Aanmelden

 

 

 

 

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77