default_mobilelogo


om2

Yoga is méér dan enkel bewegen en ontspannen met als doel lichamelijk en mentaal in balans te komen of te blijven. Het is een rijke filosofische traditie van eeuwenoude kennis. Verbazingwekkend actueel. Eenmaal in de maand is er een satsang bijeenkomst waar we vanuit de Indiase yogatraditie samenzijn, mediteren, ideeen uitwisselen, discussieren en onszelf onderzoeken aan de hand van een thema. Ervaren staat centraal in de yoga. En eigenlijk is er maar één vraag in de yoga die we ervarend trachten te beantwoorden: Wie ben ik?

Satsang (sat = waarheid; sangha = gezelschap) is een samenkomst voor mensen die de waarheid willen doorgronden en leven. Gezamenlijk kijken we naar manieren om yoga en yogafilosofie in ons dagelijks leven toe te passen en te integreren. 


Het ervaren van wie je wezenlijk bent ontstaat
wanneer het eeuwige nu herkend wordt,
wanneer je het tijdloze herkent als je Zelf.
Blijvend geluk en liefde kun je niet vinden in ervaringen
het is de bron van je oorspronkelijke natuur.
In satsang word je uitgenodigd om de aandacht te verplaatsen
van wie je meent te zijn naar wie je wezenlijk bent.
Door in deze aandacht te leven lost het persoonlijke op
en maakt plaats voor vrijheid, liefde, stilte en lichtheid.

 

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77