default_mobilelogo


om2

Mindfulness betekent met volle, nieuwsgierige aandacht aanwezig zijn in het moment. Het is een manier van kijken naar je gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties en situaties op een vriendelijke, accepterende en een niet oordelende manier. Leven in het hier-en-nu, makkelijk gezegd, nietwaar? Maar hoe? 

Meditatie is slechts een ander woord voor aandachtgerichtheid, opmerkzaamheid en bewust-Zijn. Om te mediteren hoef je helemaal niets te ‘doen’, sterker nog je hoeft er alleen iets voor te laten.

Met mediteren stop je al je reacties, lichamelijke beweging, gedachten, die normaal gesproken zich automatisch voltrekken. Dit geeft ruimte voor het ervaren van de ware aard van het leven, buiten om je heen en binnen in jezelf. 

Meditatie is altijd een onderdeel van de yogales. Wil je je meer verdiepen in meditatie en aandachttraining in het dagelijks leven, dan kun je een training Mindfulness volgen.

De Mindfulness training bestaat uit 8 ochtenden en 1 stiltedag. Tussen de bijeenkomsten door ga je zelf aan de slag met mediteren. Hiervoor is het praktisch om 30-45 min per dag vrij te kunnen maken. Het zelf ervaren en oefenen staat centraal. Het is ook mogelijk individueel de training te volgen.

De trainster drs. Maike van Aartsen is psychologe en integratief therapeut. Sinds 2006 is zij gecertificeerd Mindfulness trainer en zij geeft het hele jaar door trainingen. Zij is lid van het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA). Voor mogelijke vergoedingenzie de pagina vergoedingen.

 

Lees meer over Mindfulness...

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77