default_mobilelogo


om2

Mindfulness betekent met volle, nieuwsgierige aandacht aanwezig zijn in het moment. Het is een manier van kijken naar je gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties en situaties op een vriendelijke, accepterende en een niet oordelende manier. Leven in het hier-en-nu, makkelijk gezegd, nietwaar? Maar hoe?

Een paar keer per jaar worden Mindfulness workshops georganiseerd om kennis te maken met Mindfulness meditatie. Tijdens de ochtend wordt kort aandacht besteedt aan de theorie van Mindfulness. De nadruk ligt op het doen van oefeningen om aan den lijve te ondervinden wat Mindfulness is.

Meditatie is slechts een ander woord voor aandachtgerichtheid, opmerkzaamheid en bewust-Zijn. Om te mediteren hoef je helemaal niets te ‘doen’, sterker nog je hoeft er alleen iets voor te laten. Met mediteren stop je al je reacties, lichamelijke beweging, gedachten, die normaal gesproken zich automatisch voltrekken. Dit geeft ruimte voor het ervaren van de ware aard van het leven, buiten om je heen en binnen in jezelf.

Wees welkom bij jezelf!

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77