default_mobilelogo


om2

Aan de kust, in het vrolijke Zandvoort aan Zee kun je een week lang genieten van de natuur, vrijheid en inspirerende yoga- en meditatielessen. Wat dacht je van yoga en meditatie met uitzicht over zee, in de frisse zilte ochtendlucht en bij adembenemende zonsondergangen? En tussendoor genieten van o.a. een heerlijke lunch aan het strand, prachtige (duin)wandelingen, fietstochten, een verfrissende duik en ontspannen zonnebaden. De sfeer van deze yogavakantie is ontspannen, ongedwongen en persoonlijk in een kleine groep. Elke dag heeft een eigen thema, zodat je in een week jezelf van meerdere kanten leert kennen en een persoonlijke spirituele groei doormaakt.REACTIES

"Ik kijk terug op twee hele mooie dagen en ben er in diepe ontspanning en met een heerlijk gevoel van thuis gekomen. De afwisseling in vormen en activiteiten met veel tijd en ook letterlijk ruimte ertussen gaven elke dag een gevoel alsof we even konden vertragen ten opzichte van het dagelijks leven. Er dienden zich (mede daardoor) ook genoeg momenten aan, waarin ik het loslaten kon oefenen. De afwisseling in vorm bezorgde mij kennismaking met nieuwe ervaringen, die ik vol vertrouwen met jullie erbij tegemoet durfde te treden. Dank aan jullie voor deze verrijking in mijn leven." (Daphne)


VAKANTIEOPTIES

Dit jaar kun je mee op yogavakantie van zondagavond 20 aug tot en met zondag 27 aug. Je hebt de keuze tussen:

              * Midweek (zondagavond t/m donderdag) - 4 dagen programma - 4 overnachtingen

              * Weekend (vrijdagavond t/m zondag) - 2 dagen programma - 2 overnachtingen

              * Week (zondagavond t/m zondag) - 6 dagen programma - 7 overnachtingen

PROGRAMMA 

Het programma ziet er dagelijks als volgt uit:

09.00 uur       Aankomst 
09.30 uur Hatha yoga in de vrije natuur
12.00 uur  Vegetarische lunch aan het strand
13.00 uur  Middagprogramma met wandelen, fietsen, en Mindfulness oefeningen of yoga nidra  
17.30 uur Mindfulness meditatie
19.00 uur Afronding met thee

Dit dagvullende programma wordt verzorgd door yogadocente Maike van Aartsen (tevens Mindfulness trainer en psychotherapeute). Iedereen is welkom deel te nemen. De oefeningen kunnen worden gedaan op ieders niveau.


AANKOMST EN VERTREK

Op de avond van aankomst check je in in het appartement. Hier ontmoet je je huisgenoten voor de periode van je verblijf. Om 20.00 uur staat op het strand een welkomstborrrel klaar. We maken kennis met elkaar en je krijgt uitleg over het programma. Op de laatste dag ronden we feestelijk af met thee en taart.


VERBLIJF

Je verblijft in een comfortabel appartement voor 4 personen in het hart van Zandvoort aan zee, op loopafstand van, en wellicht zelfs met uitzicht op zee. Je deelt je appartement dus met andere yogi´s. Dit kan je vriend of vriendin zijn, of - als je alleen boekt - iemand die je nog niet kent. In de yogatraditie is het gewoonte om in gemeenschap te wonen met elkaar (een ashram). De appartementen worden gedeeld met mede yogaliefhebbers. Op dit moment zijn er twee appartementen beschikbaar:

 Appartement Zandvoort3 4 persoonsappartement A   

 

Appartement B 4 persoonsappartement B   

 
Het is ook mogelijk de vakantie zonder accommodatie te boeken. Kijk hiervoor bij Prijzen en kortingen. 

 

Prijzen en kortingen

 

 

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77