default_mobilelogo


om2

Nada yoga workshop door atalay baysal

Category
Workshops
Date
23 juni 2018 10:00 - 13:00

thumb IMG 9277 1024 2


Wat is Nada Yoga? Atalay Baysal toont het ons


Nada Yoga is een krachtige vorm van meditatie. Deze oude wetenschap is de kennis van de kwaliteit van klank en de manier waarop ze ons beïnvloeden. Er zijn grove geluiden en fijne geluiden. De allerfijnste geluiden zijn die die we van binnen horen. "Het is altijd een traktatie wanneer de in evenwicht brengende ervaring van Hatha yoga de kalmerende, verzachtende spiritualiteit ontmoet van muziek", vertelt Atalay Baysal

Componist en yoga instructeur Atalay Baysal leidt zijn eigen yogastudio in Dusseldorf en heeft een heel eigen manier gevonden om yoga en klank te combineren in een fascinerende Nada yoga beoefening. Traditionele melodieën uit de hele wereld evenals Atalay's eigen composities, begeleid door het betoverende geluid van kristallen klankschalen, tanpura, bansuri en andere instrumenten creëren een unieke omgeving voor je yogabeoefening. Je Nada yogasessie begint als Atalay je meeneemt in een klankmeditatie, gevolgd door een stroom van asana's, kriya's en de bevrijdende ervaring van pranayama-ademhaling. Laat je fysieke en energieke lichamen synchroniseren met het geluid van de muziek. Vervolgens kun je in de hoofdfase van je Nada yogasessie baden in het geluid van een veelheid aan instrumenten. Deze is gevolgd door een periode van complete stilte om jouw Nada yoga ervaring in balans te brengen en ruimte te maken voor wat je zult meenemen uit jouw sessie. Aan het einde van je reis door geluiden en zintuigen, grond je jezelf door het zingen van of het luisteren naar traditionele mantra´s.

Wil je meer weten over Nada Yoga bekijk dan de uitzending van OHM hier >>


De workshop wordt gegeven in het Engels. Je kunt je nu aanmelden. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de juiste locatie gekozen. Doe je mee? Meld je aan via de aanmeldknop of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden

 

 
 

All Dates

  • 23 juni 2018 10:00 - 13:00
 

Powered by iCagenda

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77