default_mobilelogo


om2

Marjan is een energieke, rustige en een op de praktijk gerichte trainer, coach en yogadocent, die mensen met haar waarnemingen wakker schudt. Ze heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van bezieling en harmonie in mens en team. Voluit leven en leren is haar motto. In de opbouw van de programma’s en in de diverse, soms ook onorthodoxe werkvormen wordt dat zichtbaar en voelbaar. Het ontwikkelen van persoonlijkheid, integriteit, zelfrespect en zelfvertrouwen, gebaseerd op innerlijk leiderschap, loopt altijd als een rode draad door haar aanpak. Zelfbewustzijn, het geweten, de onafhankelijke wil en creatieve verbeelding staan daarin centraal.

Zij heeft de kwaliteit om een sfeer te creëren, die maakt dat er vertrouwen en ruimte ontstaat om van gedrag te veranderen, zonder gezichtsverlies! Kenmerkend in haar stijl is, dat ze teams en individuen begeleidt om bij hun kracht te komen. “Vanuit je kracht ben je altijd effectiever’’. Door Overwinningen op jezelf (of met je team) te behalen, ontwikkel je je zelfkracht. Zelfkracht inspireert, bezielt en daarmee steek je anderen aan en bouw je aan je eigen wenskracht, vitaliteit, creativiteit en effectiviteit.

Yogica | Yoga voor iedereen

Mindfulness Centrum Deventer

 

primi sui motori con e-max.it

Hugo Tielen

Zijn stijl van lesgeven is meditatief en gericht op de ervaring die er in het moment is. In zijn lessen wordt de aandacht, die vaak volledig bij het denken is, naar het lichaam en de ademhaling gebracht. Het observeren, en het synchroniseren van de lichaamsbewegingen met de adem, brengen de geest tot rust en maken dat je meer in harmonie komt met je gehele wezen. Hij probeert in zijn lessen over te brengen dat yoga niet een proces is van hard werken en daardoor iets toevoegen aan jezelf maar juist een proces van loslaten, van aanwezig zijn, en te zien dat er niets aan jou hoeft te worden toegevoegd.

In 2012 heeft hij de vierjarige Intensieve Yoga Scholing onder leiding van RobObermeijer voltooid.  Hugo geeft op dit moment les in Utrecht. In 2007 verbleef hij een jaar in India in verschillende ashrams om zich te verdiepen in Hatha Yoga en andere spirituele beoefeningen. Vervolgens is hij iedere zomer terug gekeerd om zijn ervaring van Yoga te verdiepen. Naast de yogalessen die hij geeft in Utrecht, begeleidt en organiseert hij maandelijks kirtan zangavonden.

 

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77