default_mobilelogo


om2

In de serene omgeving van de Zwanenhof laat u uw dagelijkse beslommeringen achter u en stapt u in een andere wereld. 

Deze 5 daagse biedt u de mogelijkheid om tot rust te komen en alle aandacht op uzelf te richten. Door te vertragen en de dingen te doen met nieuwsgierige aandacht kunt u ontspannen omschakelen van doen naar zijn en (leren) genieten van het moment, het enige moment dat we hebben.

U neemt de tijd om in verbinding te komen met uzelf, met de mensen om u heen, de stilte, de natuur, met wat er is. Door vaker en langer yoga en meditatie te beoefenen komt u diepere lagen van inzicht en helderheid tegen.   U ontdekt automatische patronen en leert anders omgaan met piekeren, spanning en pijn. De vruchten van aandacht, eenvoud en rust kunnen worden geplukt.

We hanteren een vriendelijk dagprogramma met hatha yoga, zit- en loopmeditatie, begeleide visualisaties, mindfulness-filosofie en er is ook tijd om op jezelf te zijn. De woensdag is een stiltedag. Stilte bevordert aandacht en meditatie. Bij goed weer verruilen we de zaal voor de prachtige kloostertuin. En natuurlijk is het coulisselandschap van Twente heerlijk om te toeven. Bronnen voor de filosofie zijn: Sogyal Rinpoche, Thich Nhat Hanh, Satyananda Saraswati en Jon Kabat Zinn. De yoga die beoefend wordt is hatha yoga. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. Het hele programma is geschikt voor zowel beginners in yoga en meditatie als ervaren beoefenaars. Persoonlijke  feedback om uw aandacht te vergroten/innerlijke rust te vinden/opmerkzaamheid aan te scherpen en coaching om uw automatische patronen te ontdekken is mogelijk.

Uw begeleider is Maike van Aartsen. Zij is bevoegd en professioneel trainer en coach in yoga en mindfulness. Ze beoefent zelf ruim 15 jaar yoga en meditatie. 

Tijd om thuis te komen bij uzelf!

 

 

 

primi sui motori con e-max.it

bhagavadgitatekst

Meditatieruimte

Op zoek naar een sfeervolle meditatieruimte? Het is mogelijk om per dagdeel de meditatieruimte te gebruiken voor diverse doeleinden, zoals workshops, lessen, individuele begeleiding of cursussen. Matjes, kussens, dekens en stoelen zijn aanwezig. Voor meer informatie, neem contact op met Satyam Yoga.

Wees welkom voor een proefles!

De redenen om yoga te beoefenen lopen zeer uiteen en verschillen van mens tot mens. Omdat yoga niet prestatiegericht is, heeft het iedereen iets te bieden. Je wordt uitgenodigd dát wat je zoekt in het leven te vinden in jezelf. Kom kijken wat yoga voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een proefles. Lees meer >>

Contactgegevens

Naam:    Maike van Aartsen
Waar:  Locaties in Deventer
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web: http://www.satyam-yoga.nl
( 06 19 66 42 77